Ben je klaar met de onrust in je lijf en wil jij opnieuw verbinden met jouw feminine power?

Full Moon Release

10 okt 2022 – 19.30uur

Herken je dat?

Je bent helemaal klaar met die menstruatie die ‘uit het niets komt’.

Je staat continue aan en hebt behoefte om je terug te trekken. 

Je voelt onrust net voor en tijdens je menstruatie en wil graag weten wat je kunt doen om die onrust weg te nemen. 

Je heb behoefte om je lichaam en haar signalen beter te leren kennen. Zodat jij zelf niet langer onderaan het prioriteiten lijstje komt te staan.

Je bent op zoek naar meer rust in jezelf vinden en wil verbinding  maken met jouw vrouwelijke kracht. 

Je weet dat de menstruatie cyclus bij het vrouw zijn hoort maar hebt eigenlijk geen idee hoe een cyclus zou moeten verlopen. Laat staan dat je die van jezelf begrijpt.

Je bent toe aan dieper intunen op JOUW behoeftes en wil vanuit jouw maancyclus je leven in kunnen richten

Je eigenlijk nooit praat over de cyclus maar diep van binnen voelt dat je stukken mag helen, loslaten en mag delen.

Heb jij een of meerdere vragen met JA beantwoord en voel jij dat deze magische sessie echt iets voor jouw is? Meldt je dan hieronder aan en we zien elkaar vrijdag 10 oktober 2022 om 19.30uur!

Leef je leven vanuit je volle potentie en jouw tijd is nu.

De energie in de wereld en hoe wij er naar kijken is aan het veranderen en we hebben jou en jouw licht energie nodig om het collectieve te helen. Maar die heling begint bij jezelf. 

Je weet al langer dat je met jouw licht iets bij kunt dragen in de wereld. Aan ‘the bigger picture’. Je hebt gewoonweg nog niet die balans, rust en de verbinding gevonden en wil graag zelf de kaders voor je leven maken en niet geleefd worden.

Ik geloof echt dat het voor iedereen mogelijk is om te leven vanuit die magic zone. En dat je met die reden ook beland hier beland bent. Om antwoorden te vinden op die vragen.

Als ervaringsdeskundige in de kunstwereld weet ik als geen ander hoe ik jou kan begeleiden naar jouw inner goddes, naar jouw magic zone. En het allerbelangrijkste… hoe je dat magische gevoel elke keer weer terug kunt pakken wanneer je het even kwijt bent geraakt.

Hoe zou het voelen als…

Je rust en vertrouwen kunt ervaren tijdens je cyclus omdat je weet wat je kunt verwachten.

Je weet wanneer je actie kunt ondernemen en wanneer je je mag terugtrekken.

Je oude overtuigingen los hebt kunnen laten waardoor je weer een stukje hebt mogen helen voor jezelf en voor alle andere vrouwen die het nodig hebben.

Je thuis mag komen bij jezelf. Zodat je kunt leven vanuit rust en vertrouwen.

Je weet wat je kunt verwachten tijdens jouw cyclus, wat jij nodig hebt tijdens je cyclus en hoe je kunt plannen met je cyclus.

Je in je lijft kunt zakken en vanuit die geaarde energie opnieuw naar jouw eigen behoeftes kunt luisteren.

Je die verbinding met jouw vrouwelijke kracht en wijsheid mag voelen zodat jij je zelverzekerd kunt voelen.

Je weet naar welke signalen je kunt luisteren en kijken om zo elke keer nog meer vanuit verbinding met jouw cyclus te kunnen leven.

Je tijdens de sessie kunt verbinden met spirituele, like-minded vrouwen die delen vanuit hun hart.

Dat zou fijn zijn hé?
Dat vertrouwen, die rust en die verbinding met jezelf!

Wat andere vrouwen over de sessie zeggen:

“Tessa heeft een enorm veilige en rustige sfeer creëert tijdens de sessie. Door de meditatie heb ik voor het eerst een verbinding met mijn baarmoeder gevoeld, wat een hele bijzondere ervaring was. Ik kon alles wat op mijn hart lag delen en heb de eerste stap gezet in een leven met meer bewustzijn over mijn cyclus en mijn vrouwelijkheid. Heel erg bedankt hier voor, lieve Tessa.” 

Burcin Keskin

Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld bij Tessa. Ik wist niet wat ik kon verwachten en Tessa heeft me uiteindelijk een mooi cadeau gegeven met hoe zij de samenkomst heeft vormgegeven. Door de fijne meditatie en doordat Tessa je helpt los te laten, heeft ze me doen realiseren dat ik meer verbinding mag maken met mijn lichaam en mijn baarmoeder. Dat zorgt er nu, een paar dagen later, voor dat ik beter voor mezelf zorg en beter luister naar wat ik nodig heb. Daardoor voel ik meer rust, in plaats van dat ik gehaast mijn to do lijst afmaak.

Tessa weet waar ze het over heeft en heeft hele handige tips gegeven hoe ik meer bewust met mijn menstruatie om kan gaan en hoe ik meer bewust mijn tijd in kan delen gedurende mijn hele cyclus. Dit helpt mij enorm om op het juiste moment de juiste actie te ondernemen of om me juist terug te trekken. Ze heeft me doen realiseren en voelen dat het oké is om me terug te trekken rondom mijn menstruatie. En dat is zo fijn. Super dankjewel Tessa!! Je bent een mega mooi mens! Je weet waar je het over hebt. Je hebt de kennis en vertaalt het ook nog eens naar praktische tips. Dankjewel daarvoor!

Selma van Noije

Lieve Tessa, heel erg bedank voor je fijne Full Moon sessie🙏🦊 

Het was echt heel fijn! Heel mooi om je stem tijdens de meditatie te mogen volgen. Ik heb me echt heel fijn begeleid gevoeld, door jou te voelen en te horen! Het was werkelijk een mooie vrouwen circle.

Zo fijn om te weten dat er mensen ‘out there’ of beter in ‘the circle’ zijn die je altijd kunnen ondersteunen.❤️

Miriam Meissner

De Full Moon Release en Period Power van Tessa was een super waardevolle, inspirerende sessie!
Tessa heeft veel van haar kennis over de cyclus van de vrouw gedeeld, en ondanks dat ik hier vanuit mijn werk als doula al veel vanaf weet, heb ik toch nieuwe inzichten mogen opdoen over hoe ik mijn leven veel beter kan afstemmen op mijn cyclus.

Ik mocht afscheid nemen van enkele onbehulpzame overtuigingen en bewust verbinding maken de diepe wijsheid die iedere vrouw in zich heeft: de wijsheid die schuilt in de baarmoeder. Tessa creëerde een veilige, warme en vertrouwde setting waarin wij als vrouwen openlijk met elkaar durfden te delen, magisch! Ik kan iedere (jonge) vrouw aanraden om een keer een sessie mee te doen bij Tessa. Ze geeft zo’n waardevolle en inspirerende kijk op menstrueren, de cyclus en de wijsheid van een vrouw. Het kan ons (en de wereld om ons heen!) zoveel brengen als we hier als vrouwen naar durven te luisteren en handelen!

Tjarda Tijsma

Want zoals Albert Einstein altijd zei: Alles is energie!
Dus ook jouw woorden, gedachtes en gevoelens.

Over mij

Na jarenlang mezelf en al mijn behoeftes voorbij te hebben gelopen was ik het zat. Het was tijd om terug te gaan naar de basis. Met behulp van coaching, diepe heling met mijn inner child, cursussen en heel veel zelfstudie heb ik mezelf en mijn magische power gevonden. Het was tijd voor écht luisteren en verbinden met mijn inner voice.

Vanuit al mijn kennis, expertise en persoonlijke ervaringen heb ik een methode ontwikkeld om dichter bij jouw kern te komen. De Full Potential Formula © 

Als ervaringsdeskundige en transformatie expert breng ik je dichter bij jouw gevoel. Via de elementen van de formule leer je luisteren naar de signalen van jouw lijf, van je mind en van alles om je heen. Met die nieuwe intenties, hoge frequenties en alle energie die je erin stopt, kom je dichter bij jouw essentie, jouw zielsmissie en magical full potential. 

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!