logo

Van onzeker in loondienst naar succesvol onderneemster!

Het is FEEST want mijn bedrijf bestaat 2 jaar!
(Spoiler: ik heb zin om cadeautjes te geven, dus stay tuned..)

Precies twee jaar geleden stond ik voor de deur bij de KVK en heb ik mij aangemeld als zelfstandig ondernemer. Wat een bijzondere dingen heb ik mogen doen en wat een toffe en leerzame reis heb ik afgelegd om hier te komen. Het ondernemerschap brengt namelijk behoorlijk wat (levens)lessen met zich mee en die waren soms best pittig!

Zoals ik gisteren al in mijn stories op instagram aangaf was ondernemen, netwerken en facturen versturen in het begin voor mij totaal vreemd. Ik vond het raar om met andere mensen te praten en te netwerken, ik wist niet hoe het zat met BTW en belasting en was totaal verrast door ALLE branche mogelijkheden waar ik niks van af wist.

Zo vertellen veel creatieve ondernemers mij dat het in het begin mega overweldigend was, al die opties en mogelijkheden in business. Onbekende paden die je kan bewandelen.

Ze voelden zich soms verdwaald in het bos vol mogelijkheden. Ze hadden geen duidelijke richting en hadden daardoor geen of weinig focus. Bijna alle (creatieve) ondernemers ‘klagen’ over de vele ideeën, talenten en mogelijkheden die ze niet kunnen stroomlijnen.

Herkenbaar, niet?

Dit was ik. Twee jaar geleden. Een afgestudeerde zangeres met 0 ervaring in het bedrijfsleven. Een kleine chaos en heel veel obstakels verder kan ik zeggen dat ik NOOIT meer terug zou willen naar loondienst. Ik vind het ondernemen ZO ontzettend leuk! Het lijkt allemaal super moeilijk maar na 2 jaar ondernemer durf ik écht te zeggen dat het makkelijker is dan je denkt.

Ik vind het zelfs zo leuk dat ik na twee jaar ondernemerschap met trots kan zeggen dat ik eigenaar ben van een bedrijf met meerdere takken. Ik run dus niet 1 maar 3 bedrijven op dit moment!

Dus…

Heb jij de ambitie om voor jezelf te beginnen maar weet je niet hoe?
Wil jij meer focus en een spar partner om je ideeën te stroomlijnen naar een succesvolle business? Ben jij klaar om je eigen spotlight te creëren maar zoek je iemand die je een schop onder je kont kan geven? (spreekwoordelijk :-p)

Dan is mijn 1-op-1 traject ‘Create your own spotlight’ écht iets voor jou!

We gaan 8 weken lang samen aan je bedrijf (en je privé leven) werken en creëren samen een laser focus om meer uit je business te halen. Tijdens het traject deel ik ook nog eens AL mijn lessen in het         leven met jou. Want eerlijk is eerlijk… je hoeft het wiel niet nog een keer uit te vinden, toch?

En omdat we jarig zijn geven we DIKKE VETTE korting.

Je krijgt maar liefst 20% korting op het hele traject!
De waarde van het hele traject is 999,-.

Jouw investering is nu 597,-!!
Dat is meer dan 400,- korting. Ja laat dat maar even inzinken…
Vierhonderd euro korting. Gewoon omdat het kan.

Wil je je aanmelden voor het traject en NEXT level in je business?

Stuur dan een mailtje naar info@tessajill.com

Twijfel je nog of het traject iets voor jou is?
Vraag dan een gratis SoulVersation aan via info@tessajill.com