“Reconnect with your magical full potential and live your life to the fullest!”

Herken je dat?

Je bent op het punt in je leven dat je merkt dat je huidige energiehuishouding en gewoontes niet meer voor je werken en het voelt echt alsof het leven je overkomt.

Je bent vaak moe, overprikkeld, ervaart veel onrust en stress van het vele ‘moeten’.

Je bent een onwijze gever en het is lastig voor je om nee te zeggen omdat je de ander altijd op nummer één zet. Goed voor jezelf zorgen? Dat komt onder aan het prioriteiten lijstje.

Je bent zelfstandig ondernemer geworden voor de vrijheid maar ervaart alleen maar onwijze druk van buitenaf en je beseft je het ondernemerschap je niet meer biedt wat je verlangt.

Je mediteert sporadisch, bent spiritueel maar kan geen weg vinden om dat structureel in te bouwen in je routine.

Je voelt afstand en onrust bij je huidige relaties en voelt dat ze niet meer matchen met wie
jij wilt zijn. Daardoor zit je ook vaak met je gedachtes in het verleden of in de toekomst maar weinig in het NU.

Aan het einde van de dag kom je volledig uitgeput thuis en weet en voelt gewoon niet meer hoe je de eerste stap kunt zetten om dichter bij jezelf te komen en dat is echt nodig om weer helemaal tot jezelf te komen.

Je hebt de opleiding van je dromen afgerond, leeft jouw ‘droomleven’ maar komt tot de
conclusie dat er een verdieping voor jou is weggelegd.

Je doet altijd alles alleen omdat je denkt dat je de ander daar niet mee kunt lastigvallen maar zou het liefste om hulp willen vragen bij de juiste mensen/omgeving.

Voel jij diep van binnen de herkenning in de bovenstaande punten en ben jij klaar voor de
eerste stap? Vraag dan nu een gratis SoulVersation Matchcall aan om te kijken of de
Unleash your inner Goddess bij jou past. Klik op onderstaande knop.

Leef je leven vanuit je volle potentie en jouw tijd is nu.

De energie in de wereld en hoe wij er naar kijken is aan het veranderen en we hebben jou en jouw licht energie nodig om het collectieve te helen. Maar die heling begint bij jezelf. 

Je weet al langer dat je met jouw licht iets bij kunt dragen in de wereld. Aan ‘the bigger picture’. Je hebt gewoonweg nog niet die balans, rust en de verbinding gevonden en wil graag zelf de kaders voor je leven maken en niet geleefd worden.

Ik geloof echt dat het voor iedereen mogelijk is om te leven vanuit die magic zone. En dat je met die reden ook beland hier beland bent. Om antwoorden te vinden op die vragen.

Als ervaringsdeskundige in de kunstwereld weet ik als geen ander hoe ik jou kan begeleiden naar jouw inner goddes, naar jouw magic zone. En het allerbelangrijkste… hoe je dat magische gevoel elke keer weer terug kunt pakken wanneer je het even kwijt bent geraakt.

Want zeg nou zelf… Jij wilt toch ook meer energie? Weten wat jouw energiehuishouding nodig heeft om te kunnen shinen? Hoe je een Goddess Manual kunt maken zodat je jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing hebt, ‘to live by’.

Jij voelt diep van binnen dat je meer connectie verdient met jezelf, je omgeving en alles om je heen en je bent klaar voor een echte grote stap voor jezelf.

Hmmm hoe is het eigenlijk bij jou? Wat voel jij..

Als jij naar jezelf zou kijken in de spiegel, zou jij jezelf dan volledig zien? Mag jij er van jezelf zijn?

Wat als je weer ja zegt tegen een afspraak terwijl je diep van binnen nee voelt?

Je jezelf klein blijft houden en altijd maar klaar blijft klaarstaan voor de ander en niet voor jezelf.

Wat nou als je dit leven blijft leiden, terwijl je diep van binnen voelt dat er meer voor je in zit?

Wat nou als je op een feestje niet kan/durft te vertellen waar jij gelukkig en enthousiast van wordt omdat je niet ‘de juiste mensen’ om je heen hebt?

Wat nou als er niets gaat veranderen? Ben je dan gelukkig? Ben je blij met hoe jij jouw huidige leven hebt ingericht?

Wat nou als je weet dat er meer voor jou in het verschiet ligt maar gewoonweg niet weet hoe.

Dit 1:1 traject is echt wat voor jou als:

Je klaar bent om jezelf volledig te accepteren zoals je bent

Je wilt leven en daarmee ook ondernemen vanuit jouw ware essentie en missie

Je meer rust in je lijf wilt ervaren en het zelfvertrouwen wil laten groeien

Je wilt gaan staan voor jouw ware ik, zonder je schuldig te voelen naar jezelf of naar je omgeving.

Je klaar bent om nieuwe energie uit te stralen en nieuwe mensen om je heen te verzamelen die resoneren met hoe jij je voelt en wat jouw zielsmissie is.

Full Potential Formula ©

Het is tijd om eerst jezelf te gaan voeden en dan kan je je volledig geven aan de wereld.

Vanuit al mijn kennis, expertise en persoonlijke ervaringen heb ik een methode ontwikkeld om dichter bij jouw kern te komen. De Full Potential Formula ©

Na jarenlang mezelf en al mijn behoeftes voorbij te hebben gelopen was ik het zat. Het was tijd om terug te gaan naar de basis. Met behulp van coaching, diepe heling, cursussen en heel veel zelfstudie heb ik mezelf en mijn magische volle potentie gevonden en leef ik nu vanuit alignement en een hart vol liefde. Het was tijd voor écht luisteren en verbinden met mijn inner voice.

Als ervaringsdeskundige en transformatie expert breng ik je dichter bij jouw gevoel. Via de drie elementen van de formule leer je luisteren naar de signalen van jouw lijf, van je mind en van alles om je heen. Met die nieuwe intenties, hoge frequenties en alle energie die je erin stopt, kom je dichter bij jouw essentie, jouw zielsmissie en magical full potential. Want zoals Albert Einstein altijd zei: Alles is energie! Dus ook jouw woorden, gedachtes en gevoelens.

Leg even alles opzij, sluit je ogen en voel diep van binnen wat je wordt toegefluisterd. Voel je dat? Die sparkle? Dat waakvlammetje in jou die klaar is voor ‘being ON FIRE’ all the time? Ja? Ja? Ja? Meldt je dan aan voor een gratis SoulVersation. En geloof me, aanmelden kost je maximaal 2 minuten!

En als je hart een sprongetje maakt, je ziel een radslag doet en je klaar bent voor die eerste stap?

Zo voel jij je na het Inner Goddess Traject:

Je durft in jouw eigen licht te staan, je weet wat je echt wilt en kunt flowen op jouw persoonlijke energie(cyclus).

Je kunt met zelfvertrouwen blijvend grenzen en kaders aanbrengen in je leven uit pure liefde voor jezelf.

Je voelt je SoulMission van top tot teen en weet dat je alleen nog zo wilt leven.

Je hoort exact wat jouw lichaam fluistert en hoe je daar naar mag handelen, gewoon omdat jij je lichaam het allerbeste kent.

Je komt na een verjaardag thuis met het glas halfvol omdat je jouw eigen energiecontainer weet te beschermen.

Je laat leiden door je hart, de verbinding met jezelf en het universum en kunt vanuit vertrouwen jouw ziels missie leven, want jij bent het waard.

Referentie

Uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld bij Tessa. Ik wist niet wat ik kon verwachten en Tessa heeft me uiteindelijk een mooi cadeau gegeven met hoe zij de samenkomst heeft vormgegeven. Door de fijne meditatie en doordat Tessa je helpt los te laten, heeft ze me doen realiseren dat ik meer verbinding mag maken met mijn lichaam en mijn baarmoeder. Dat zorgt er nu, een paar dagen later, voor dat ik beter voor mezelf zorg en beter luister naar wat ik nodig heb. Daardoor voel ik meer rust, in plaats van dat ik gehaast mijn to do lijst afmaak.

Tessa weet waar ze het over heeft en heeft hele handige tips gegeven hoe ik meer bewust met mijn menstruatie om kan gaan en hoe ik meer bewust mijn tijd in kan delen gedurende mijn hele cyclus. Dit helpt mij enorm om op het juiste moment de juiste actie te ondernemen of om me juist terug te trekken. Ze heeft me doen realiseren en voelen dat het oké is om me terug te trekken rondom mijn menstruatie. En dat is zo fijn. Super dankjewel Tessa!! Je bent een mega mooi mens! Je weet waar je het over hebt. Je hebt de kennis en vertaalt het ook nog eens naar praktische tips. Dankjewel daarvoor!

Selma van Noije

SoulWhispers & gratis meditatie!

Schrijf je gratis in voor de SoulWhispers nieuwsbrief en ontvang elke maand een dosis inspiratie, tools en tips om de sleutel te vinden naar meer verbinding met jouw ‘magical full potential en ontvang nu ook gratis de SoulConnection meditatie in je inbox!

Direct inschrijven kan hieronder! 

Yes! Je bent ingeschreven!